Home » Teoriprøver
Teoriprøve 1 Gratis
Teoriprøve 2
Teoriprøve 3
Teoriprøve 4
Teoriprøve 5
Teoriprøve 6
Teoriprøve 7
Teoriprøve 8
Teoriprøve 9
Teoriprøve 10
Teoriprøve 12

Bestå din teoriprøve første gang

Lær er bestå politiets teoriprøve gennem vores online teoriprøver!

Vores mål på Kørekortportalen er, at hjælpe dig med at bestå din teoriprøve første gang. Dette gør vi ved at stille en række onlie teoriprøver til rådighed, der er helt som Politiets teoriprøver.

Hver online teoriprøve består af 25 billeder, som hver har mellem 2 -4 spørgsmål. Vores teoriprøver bliver læst op af en dansk kvinde, og der bliver ikke gjort brug af dårlige robotstemmer, som visse andre teoriprøver.

Vores online teoriprøver også kaldt teoritest består af ca. 825 spørgsmål. De er alle produceret af erfarene kørelærere, hvilket er en garanti for god kvalitet. Derudover er alle vores teoritest produceret for nyligt, hvilket betyder at både billeder, lyd og spørgsmål er tidsvarende.

Der er 12 teoriprøver på Kørekortportalen

Tag alle 12 teoriprøver
Når du har købt adgang til Kørekortportalen får du adgang til 12 forskellige teoriprøver. Vi anbefaler, at du gennemgår hver eneste prøve og fortsætter til du har bestået dem alle.

Hvis du har svaret forkert i en teoriprøve markeres spørgmålet med rødt, og du kan gennemgå spørgsmålet igen. På denne måde bliver du mere klar til politiets rigtige teoritest.

Når du har svaret rigtigt på alle spørgsmål i alle teoriprøver, så er du rigtigt godt rustet til at bestå den rigtige teoriprøve.

Bliv mere klar til at bestå din teoriprøve

Andre gode råd om Politiets rigtige teoritest
Uanset hvor godt, at du har forberedt dig, så er det en god idé at få lidt ekstra gode råd inden du går op til den rigtige teoriprøve. En teoriprøve er en slags eksamen, og derfor bliver nogle køreelever stressede.

Tag den først og fremmest med ro. Hvis du har klaret alle spørgsmålene her på siden, så er du godt forberedt.

Kom udhvilet og fokuseret til teoriprøven – og hold koncentrationen. Der kan komme en række lette spørgsmål, og du kan tabe koncentrationen under disse. Hold fokus – der kommer sikkert et spørgsmål, som du skal tænke lidt mere over.

Stol på dig selv undervejs i prøven. Hvis du synes noget er rigtigt, så har du sikkert ret. Lad være med at bruge for lang tid på at tænke, det har du ikke tid til.

Hold godt øje med de billeder og lyt grundigt efter, som du bliver præsenteret for (præcis som du gør med vores teoritests her på siden). Det gælder om at være opmærksom på de rigtige dele af billedet og spørgsmålet.

Tag eventuelt et par af vores teoritests samme dag, som du skal op til din teoriprøve. Så er du lidt inde i rytmen.

Spørg din kørelærer, om han har nogle gode råd. Hun/han kan sikkert hjælpe dig – også hvis du bare er nervøs.

Afsluttende råd om teoriprøver
Her kommer nogle afsluttende råd om teoriprøver:

  • Lad være med at komme for sent til prøven. Kommer du for sent får du ikke adgang til prøven, og må betale for en ny teoriprøve
  • En teoriprøve består af 25 spørgsmål og tager cirka ½ time
  • Hjælpemidler er ikke tilladt til teoritesten og du må maksimalt have 5 fejl
  • Kun køreelever og prøvesagkyndige har adgang til prøvelokalet
  • Teoriprøver starter altid med 2 prøvespørgsmål, det er for at du kan få nerverne i ro
  • Du får resultatet af din teoriprøve umiddelbart efter teoritesten, der kan dog gå 0,5 times tid
  • Når du har bestået prøven, så gælder den i 12 måneder

Hvis du ikke består, så får du at vide, hvordan du skal forbedre dig…