Home » Log ind » Betingelser elev

Handelsbetingelser ved køb af teoriprøver eller video af kørelektioner:

 

Betaling

Betaling kan foretages med Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron eller Mobilepay.

Beløbet for købet af din online adgang bliver trukket fra din konto, når du har oprettet din brugerprofil og har gennemført betalingen. Adgangsperioden træder i kraft, straks efter betalingen.

 

Betaling med betalingskort

Alle betalinger på Kørekortportalen.dk foregår via en krypteret SSL forbindelse. Der pålægges kortgebyr ved betaling.

 

Levering

Man får adgang til sine køb via sin bruger direkte efter betalingen.

Bliver din bruger brugt af flere bliver din konto lukket, og der bliver ikke refunderet for varekøbet.

 

Fortrydelsesret

Forbrugeren har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret fra indgåelsen af aftalen. Der ydes dog som udgangspunkt ikke fortrydelsesret på digitale produkter.

 

Reklamation

Ifølge dansk lovgivning har du som forbruger 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Kørekortportalen.dk vil vi anbefale, at du ved oprettelsen af en bruger hurtigt undersøger, at din adgangsperiode er i overensstemmelse med det bestilte, samt at din email og kode er korrekt oprettet. Evt. mangler skal vurderes i henhold til købelovens regler.
Hvis du konstaterer en mangel, skal du reklamere til [email protected] inden for rimelig tid, efter at du har opdaget den. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at du har opdaget manglen, bliver reklamationen altid betragtet som rettidig.

 

Brugsret

Brugeren er kun til personligt brug. Hvis Kørekortportalen.dk får mistanke om misbrug forbeholder Kørekortportalen.dk sig retten til at lukke brugeren.

 

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

Beståelsesgaranti.

Læs mere om vores beståelsesgaranti her